Kako naručiti?

Odabir artikla

Katalogu proizvoda koji se nalazi u kutu s lijeve strane u padajućem izborniku odabirete artikle koje želite naručiti. Artikle možete pronaći i preko tražilice koja se nalazi u gornjem dijelu i u sredini stranice . Kada pronađete traženi artikl kliknete na košaricu Kupi proizvod , unesete željenu količinu i kliknete plavo polje Košarica. Otvara Vam se prozor s mogućnošću odabira Nastavka kupovine , odlaska na Pregled košarice ili Završetka kupovine. Sadržaj košarice možete u svakom trenutku provjeriti klikom na košaricu u gornjem desnom kutu. 

Kada ste završili kupovinu odlazite na bilo koji način na košaricu gdje možete vidjeti artikle , količine , cijene i ukupan iznos kupovine. Artikle iz košarice možete i u tom trenutku obrisati u cijelosti odabirom ikone Obriši artikl ili možete povećati ili smanjiti količinu unosom u polje Količina te klikom na ikonu Osvježi narudžbu. Narudžba će se automatski ažurirati što će biti odmah vidljivo.

U 2 koraku možete unutar košarice odabrati Povratak u trgovinu za nastavak kupovine , Otkaži narudžbu za brisanje svih artikla iz košarice ili Završi narudžbu za završetak kupovine. Odabirom Završi narudžbu dolazite do Prijave korisnika gdje birate mogućnost kupovine s i bez registracije. Registraciju možete napraviti i prije kupovine.

U 3 koraku odabirete Dostavu ( besplatna za narudžbe veće od 70,00 EUR-a ) ili Osobno preuzimanje u nekoj od naših poslovnica . Više o terminima dostave Plaćanje i dostava . Nakon odabira dostave ili preuzimanja kliknete na Završi narudžbu

Nakon završetka narudžbe na Vašu mail adresu stići će potvrda narudžbe .

Registracija i prijava 

Ako niste prijavljeni korisnik možete se registrirati klimom na Prijava koji se nalazi na sredini u gornjem dijelu i odabirom Registriraj se. Birate između pravna ( cijene prikazane bez PDV-a ) ili fizička osoba (maloprodaja ) te popunite tražene podatke. Podaci označeni * zvjezdicom su obavezni.  Preporučujemo da popunite i ostale podatke te da korisničko ime i lozinku zapišete i sačuvate.  Nakon uspješne registracije dobiti će te na vaš e-mail link za aktivaciju i aktiviranjem istog moći ćete pristupiti naručivanju.

Ako se ne želite registrirati nakon što naručite željene artikle , pod narudžba bez registracije trebate popuniti polja korisničko ime, prezime i e-mail da bi Vas mogli kontaktirati te kliknete na sigurnosni gumb na dnu stranice da narudžba ne bi bila tretirana kao nepoželjna (SPAM). Poželjno je da ostavite i druge podatke broj telefona, adresu i sl. ,ali nije obavezno.

U oba slučaja trebate pročitati Uvjete korištenja i kliknuti Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja usluge. Bez toga nećete moći napraviti kupovinu.

Plaćanje

Narudžba generirana putem web shopa www.proming-hch.hr ne predstavlja račun niti stvara bilo kakvu obvezu kako prodavatelju tako i kupcu naručitelju nego predstavlja svojevrstan način upita. Kada tvrtka PROMING-HCH d.o.o. dobije takav oblik upita tada šalje ponudu s točnim iznosima , količinama i rokovima isporuke kupcu. Tek kada kupac uplati takvu ponudu ili se u dogovoru s prodavateljem dogovori o svemu što smatra bitno ponuda postaje obvezujuća za prodavatelja da je isporuči.

U slučaju da kupac odabere plaćanje pouzećem ( isključivo fizička osoba) i ako su svi artikli dostupni u naručenim količinama roba s narudžbe se otprema kupcu na uobičajen način kurirskom službom koja onda obavlja uslugu plaćanja. U slučaju da neki od artikla nisu dostupni ili nisu dostupni u traženim količinama kupac će biti obaviješten e-mailom te će odlučiti da li želi da mu se isporuči narudžba umanjenja za artikle koji nedostaju. 

Kupac kurirskoj službi plaća ukupnu cijenu koja će biti vidljiva na računu uobičajeno gotovinom. 

Cijene artikla 

Konačna cijena na narudžbi koja se generira na ovaj način i cijena koju kupac dobije na ponudi i računu može odstupati u par centi. Do toga može doći kod zbrajanja eventualnih popusta i odstupanja u izračunu aplikacije shop-a s korisničkom aplikacijom tvrtke PROMING-HCH d.o.o.. Prava i jedina vjerodostojna ukupna cijena za uplatu je cijena koju kupac dobije u obliku ponude od strane djelatnika prodavatelja tvrtke PROMING-HCH d.o.o.. Ako kupcu ne odgovaraju cijene koje dobije od našeg djelatnika kroz zvaničnu ponudu na taj način istu ne mora prihvatiti.  

Za bilo kakve nejasnoće i eventualne poteškoće možete nas kontaktirati mailom proming-hch@proming-hch.hr ili telefonom 01 36 97 921 u uredovnom vremenu.

Dostupnost artikla

U ponudi imamo preko 3.200 artikla te svi artikli u našim maloprodajnim poslovnicama nisu uvijek dostupni ili nisu dostupni u većim količinama od uobičajene. Ako se odlučite da osobno dođete u naše poslovnice i tako obavite kupovinu preporučujemo da prije provjerite dostupnost istih.   

31 godinu sa Vama

S Vama od 1993. godine 
Kontaktirajte nas