Kako naručiti?

Odabir artikla

Katalogu proizvoda koji se nalazi u kutu s lijeve strane u padajućem izborniku odabirete artikle koje želite naručiti. Artikle možete pronaći i preko tražilice koja se nalazi u gornjem dijelu i u sredini stranice . Kada pronađete traženi artikl kliknete na košaricu Kupi proizvod , unesete željenu količinu i kliknete plavo polje Košarica. Otvara Vam se prozor s mogućnošću odabira Nastavka kupovine , odlaska na Pregled košarice ili Završetka kupovine. Sadržaj košarice možete u svakom trenutku provjeriti klikom na košaricu u gornjem desnom kutu. 

Kada ste završili kupovinu odlazite na bilo koji način na košaricu gdje možete vidjeti artikle , količine , cijene i ukupan iznos kupovine. Artikle iz košarice možete i u tom trenutku obrisati u cijelosti odabirom ikone Obriši artikl ili možete povećati ili smanjiti količinu unosom u polje Količina te klikom na ikonu Osvježi narudžbu. Narudžba će se automatski ažurirati što će biti odmah vidljivo.

U 2 koraku možete unutar košarice odabrati Povratak u trgovinu za nastavak kupovine , Otkaži narudžbu za brisanje svih artikla iz košarice ili Završi narudžbu za završetak kupovine. Odabirom Završi narudžbu dolazite do Prijave korisnika gdje birate mogućnost kupovine s i bez registracije. Registraciju možete napraviti i prije kupovine.

U 3 koraku odabirete Dostavu ( besplatna za narudžbe veće od 70,00 EUR-a / 527,42 HRK ) ili Osobno preuzimanje u nekoj od naših poslovnica . Više o terminima dostave Plaćanje i dostava . Nakon odabira dostave ili preuzimanja kliknete na Završi narudžbu

Nakon završetka narudžbe na Vašu mail adresu stići će potvrda narudžbe .

Registracija i prijava 

Ako niste prijavljeni korisnik možete se registrirati klimom na Prijava koji se nalazi na sredini u gornjem dijelu i odabirom Registriraj se. Birate između pravna ( cijene prikazane bez PDV-a ) ili fizička osoba (maloprodaja ) te popunite tražene podatke. Podaci označeni * zvjezdicom su obavezni.  Preporučujemo da popunite i ostale podatke te da korisničko ime i lozinku zapišete i sačuvate.  Nakon uspješne registracije dobiti će te na vaš e-mail link za aktivaciju i aktiviranjem istog moći ćete pristupiti naručivanju.

Ako se ne želite registrirati nakon što naručite željene artikle , pod narudžba bez registracije trebate popuniti polja korisničko ime, prezime i e-mail da bi Vas mogli kontaktirati te kliknete na sigurnosni gumb na dnu stranice da narudžba ne bi bila tretirana kao nepoželjna (SPAM). Poželjno je da ostavite i druge podatke broj telefona, adresu i sl. ,ali nije obavezno.

U oba slučaja trebate pročitati Uvjete korištenja i kliknuti Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja usluge. Bez toga nećete moći napraviti kupovinu.

Plaćanje

Narudžba generirana putem web shopa www.proming-hch.hr ne predstavlja račun niti stvara bilo kakvu obvezu kako prodavatelju tako i kupcu naručitelju nego predstavlja svojevrstan način upita. Kada tvrtka PROMING-HCH d.o.o. dobije takav oblik upita tada šalje ponudu s točnim iznosima , količinama i rokovima isporuke kupcu. Tek kada kupac uplati takvu ponudu ili se u dogovoru s prodavateljem dogovori o svemu što smatra bitno ponuda postaje obvezujuća za prodavatelja da je isporuči.

U slučaju da kupac odabere plaćanje pouzećem ( isključivo fizička osoba) i ako su svi artikli dostupni u naručenim količinama roba s narudžbe se otprema kupcu na uobičajen način kurirskom službom koja onda obavlja uslugu plaćanja. U slučaju da neki od artikla nisu dostupni ili nisu dostupni u traženim količinama kupac će biti obaviješten e-mailom te će odlučiti da li želi da mu se isporuči narudžba umanjenja za artikle koji nedostaju. 

Kupac kurirskoj službi plaća ukupnu cijenu koja će biti vidljiva na računu . Kurirska služba uobičajeno dodatno uračunava uslugu naplate te taj iznos kupac plaća kurirskoj službi i isti nema nikakve veze s naplatom tvrtke PROMING HCH d.o.o. .  

Cijene artikla 

Konačna cijena na narudžbi koja se generira na ovaj način i cijena koju kupac dobije na ponudi i računu može odstupati u par centi. Do toga može doći kod zbrajanja eventualnih popusta i odstupanja u izračunu aplikacije shop-a s korisničkom aplikacijom tvrtke PROMING-HCH d.o.o.. Prava i jedina vjerodostojna ukupna cijena za uplatu je cijena koju kupac dobije u obliku ponude od strane djelatnika prodavatelja tvrtke PROMING-HCH d.o.o.. Ako kupcu ne odgovaraju cijene koje dobije od našeg djelatnika kroz zvaničnu ponudu na taj način istu ne mora prihvatiti.  

Za bilo kakve nejasnoće i eventualne poteškoće možete nas kontaktirati mailom proming-hch@proming-hch.hr ili telefonom 01 36 97 921 u uredovnom vremenu.

Dostupnost artikla

U ponudi imamo preko 3.200 artikla te svi artikli u našim maloprodajnim poslovnicama nisu uvijek dostupni ili nisu dostupni u većim količinama od uobičajene. Ako se odlučite da osobno dođete u naše poslovnice i tako obavite kupovinu preporučujemo da prije provjerite dostupnost istih.   

30 godina sa Vama

S Vama od 1993. godine 
Kontaktirajte nas